Over Ons

Welkom op onze shop Baby Birthday To You, die we met trots presenteren.  Bij Baby Birthday To You geloven wij dat het leven geen groter geluksmoment kent dan de geboorte van een baby. Dit speciale moment verdient een warme, vreugdevolle en optimistische felicitatie. Daarom is ons beeldmerk een olifant met opgeheven slurf: symbool voor kracht, wijsheid en een lang leven. Een uniek symbool voor geluk. Want als de olifant zijn slurf omhoog houdt stroomt het geluk naar binnen. 

Ons doel is om jullie het perfecte cadeau te laten geven zodat je niet lang hoeft te zoeken naar het leuke en ideale cadeau. We pakken het ook nog eens super leuk voor je in. Hoe leuk is het om een (kraam) cadeau te ontvangen met een prachtige, gepersonaliseerde doos eromheen. Deze doos kun je mooi als decoratie in de babykamer zetten en hier spulletjes indoen zoals sokjes of haar spulletjes. Wij personaliseren en verkopen dagelijks de mooiste babycadeaus. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste webwinkel op het gebied van gepersonaliseerde kraamcadeaus.

De webshop van Baby Birthday To You staat te koop. Mocht je vragen hebben neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder.